Štefan 23.12.2024 Dobrý večer,som 14 dní do freenuloplastike a stále tam mám stehy plus na žalúdok mám taký ako výrastok vyzerá to jak kohútik....viete mi poradiť ? Vyberať stehy alebo ešte nie ?
Marek 18.06.2024 Dobrý deň, chcel by som sa opýtať. Dnes mi robili zákrok frenuloplastiky, pozeral som si zašité stehy a všimol som si že medzi nimi je akokeby "výstupok" kože (kopček). Keď mi vypadnú stehy ostane to tam ako kozmetická vada alebo to je len malý opuch po zákroku? Ďakujem za odpoveď
Marek 18.06.2024
mám aj foto ak sa ju dá niekde odoslať.
Roman Sokol 19.06.2024
je to ešte skoro po zákroku a nedá sa to predpovedať
Gregor 30.05.2024 Dobrý deň. Čoskoro ma čaká preťatie uzdicky, frenulektomia. O dva dni nato som pozvaný na svadbu, čo znamená aj vyššiu fyzickú aktivitu atď. Je to v poriadku čo sa týka hojenia? Alebo mám túto operáciu skúsiť preložiť?
Vďaka
Dušan 31.05.2024
Ahoj, hovorím z vlastnej skúsenosti. Ja by som po 2 dňoch od frenulotomie na svadbu nešiel.
Dušan 30.05.2024 Zdravím, po koľkých dňoch je možnosť vybrania stehov (po frenuloplastike) v domácom prostredí ak sa rana hojila dobre? Stehy mám vstrebateľné
Peter 25.03.2024 Dobry den v piatok 22.3 som bol na frenuplastike, neviem ako to poriadne osetrovat doktor mi vravel ze liat harmancek na ranu ale neviem ci si nozem pretiahnut predkozku cez zalud, neviem sa skontaktovat s mojim doktorom viete mi poradit vy ? Dakujem
Roman Sokol 25.03.2024
Kde Vás operovali ?
Peter 25.03.2024
Poprad v nemocnici
Peter 25.03.2024
Viete mi poradit ?
Roman Sokol 25.03.2024
Lokálne repík alebo kamilky 2 x denne a Framykoin masť na ranu , preťahovať
Mario 29.01.2024 dobry den poprosim o radu, som rok po frenuloplastike z dovodu PE , bohuzial ziadne vysledky, ako ma dalej postupovat, su na to ucinne lieky
Peter 22.01.2024 Chcem sa opýtať v minulosti som si natrhol uzdičku,následne mi ju celú chirurgicky odstránili..avšak vplyvom tejto operácie dochádza akoby k väčšiemu treniu predkožky pri pohlavnom styku a teda k predčasnej ejekulácii.je vhodnejšie v tomto prípade podstúpiť plastiku uzdičky alebo obriezku nakoľko po chirurgickom odstránení uzdičky mi akoby predkožka odstava ešte pred penisom
Roman Sokol 22.01.2024
asi bude dobré ak sa celá predkožka odstráni