Marcel 02.12.2023 Dobrý deň, nejaký čas po frenuloplastike, na ktorenj som bol u vás v apríli, sa mi na jednom mieste kde bol steh spravila čierna škvrna, ktorá vraj podľa informácií čo som našiel mala po pár mesiacoch zmiznúť. Škvrna mi však stále nezmizla, dokonca mi príde že sa začína ako keby naťahovať. Môže ísť o niečo vážne?
luboš 03.05.2023 dobry den. obriezka v tn nemocnici 2013. frenuloplastika uzdicky v tn nemocnici 20.4.23. otazka: nie som spokojný, rez mal byt asi dlhsí a nie tam nechať túto "hrčku". poradite? mozem poslat foto, ale neviem kam. dakujem.
Pavol 29.04.2023 Dobrý deň pri miernej erekcii stiahnem predložku pod žaluď ale uzdicka sa začne napínat až je celá biela...pri úplnej erekcii som to ešte pod žaluď neskúšal lebo cítim ako uzdicka nepustí a cítiť tlak...myslíte že bude nutná obriezka alebo by stačila úprava uzdicky ?
Roman Sokol 29.04.2023
Je to individuálne , častokrát stačí aj plastika uzdicky
Pavol 29.04.2023
Niekedy v lete by boli voľné termíny ?
Martin 04.03.2023 Dobrý deň,som asi rok po plastike uzdicky a na uzdicke hneď po týždni zákroku sa mi urobil také hrčky.Chcel by som sa opýtať čo to môže biť a či sa to dá odstrániť.Dakujem.
tomas 14.01.2023 Dobry den, pri pohlavnom styku sa mi uplne odtrhla uzdicka. Na pohotovosti mi iba dali framuikoin a odporucili navstevu urologa ak by boli komplikacie. Mam teda pockat ako sa to samo zahoji alebo odporucate zakrok? Uzdicka bola vzdy napnuta pri erekcii takze bola zrejme kratka. Moze to negatívne ovplyvnit pohlavny styk?Dakujem
Roman Sokol 14.01.2023
Ideálne ak by sa rna ošetrila čím skôr … ale negatívny vplyv na erekciu to nebude mat
tomas 14.01.2023
Dakujem za rychlu odpoved, odporucate najprv vysetrenie alebo je idealne sa rovno objednat na zakrok? V objednavacom formulari je na vyber niekolko lekarov a konkretne tento zakrok tam nevidim. Viete mi poradit co tam mam navolit ? Dakujem
Andrej 01.12.2022 Dobrý večer p. Doktor.
Uvažujem o Frenuloplastike z dôvodu predčasnej ejakulácie. Len Vás chcem poprosiť či je možné posúdiť nutnosť zákroku z fotografií ktoré by som vám poslal na mail. Po stiahnutí predkožky sa penis trochu deformuje v mieste uzdičky. Ako keby bola trochu kratšia. A dalšia vec je že uzdička je velmi citlivá a žilka ktorá k nej vedie je ako keby zdurená a červená. Ďakujem za vašu odpoveď.
Roman Sokol 01.12.2022
ideálne ak prídete , ale ak inak nedáte aj foto môže byť
Andrej 02.12.2022
Ok. Pošlem Vám pár fotiek. Snáď z nich budete vedieť identifikovať nejaky problém. A dohodneme si nejaký termín.
Zatiaľ Vám ďakujem.