Jurko 13.02.2022 Dobrý deň. Mám 19 rokov a mám problem s frajerkou v sulozi. Moj sexuálny zivot slm začal len nedavno. S frajerkou mávame nechránený sex a frajerka neberie ani antikoncepciu ani nic a chcem bez ochrany lebo sa cíti lepšie. Minule sa mi stalo, že mal som normálne stoporený penis a mali sme orálny sex. Vsekto bolo v pohode nemal som ani potrebuje ejakulovat ani nic a ten orálny sex nebol krátky no ako náhle sme prešli na vaginalny sex, som ho vložil a išiel som 3 krat von a dnu a už som sa citil, že by som ejakuloval a nešlo to zastaviť. Keď mame orálny sex tak to viem oddialiť ale pri vaginálnom nie. Tak som ho vytiahol von lebo som sa zlakol, že to pôjde do nej a nakoniec nic. Citim sa strašne zle keď sa toto stane. Frajerka hovorí, že jej to nevadi, že jej ti vyhovuje ale mne to velmi vadi velmi sa z toho citim zle. Potom sme sa rozprávali a on mi zatiaľ zmäkol a nechcel sa postaviť. Čo mám robit. S frajerkou sú uvedomujeme rizika nechráneného sexu a sme s tým v pohode.
Roman Sokol 07.02.2020 Dobrý deň, stačí sa hneď objednať na zákrok, pokiaľ ste naisto rozhodnutý. prosím, kontaktujte ma na tel. čísle: 0915 999 250 a dohodneme si priamo termín. Tiež vám poviem všetky podrobnosti o zákroku. Ďakujem.
Dušan 06.02.2020 Dobrý deň, chcem si nechať odstraniť krátku uzdičku. Chcem sa opýtať či sa musím najprv objednať na konzultáciu,alebo stačí sa objednať hneď na zákrok?